Kraansystemen voor de industrie

BKRS is uw specialist op het gebied van kraansystemen voor de industrie. Door een uiteenlopend aanbod van diverse kraansystemen biedt BKRS u een kraan geschikt voor de specifieke toepassing binnen uw industrie. Of u nou op zoek bent naar een hangkraan om uw grondruimte optimaal te kunnen benutten of een maatwerk wand- of kolomzwenkkraan om de ergonomie op de werkvloer te optimaliseren, bij BKRS bent u aan het juiste adres voor uw industrie kraan.

BKRS als leverancier van uw industrie kraansysteem

Als nationaal kraanbouwbedrijf levert BKRS industrie kranen in heel Nederland en België. Door een nauwe samenwerking met de klant wordt de perfecte kraan voor uw industrie gerealiseerd. Speciaalbouw wordt uitgevoerd afgestemd op de persoonlijke wensen van de klant, waardoor u kunt rekenen op een geschikt kraansysteem voor uw specifieke toepassing. Benieuwd wat BKRS voor uw uitdaging kan betekenen? Neem dan contact op met een van onze specialisten.

Kranen voor de industrie

Bent u op zoek naar een kraan voor uw industrie? Dan is BKRS uw leverancier. Onze hangkranen, zwenkkranen, bovenloopkranen en portaalkranen worden in onze werkplaats in Veghel op maat geproduceerd. Ons team van specialisten met passie voor hun vak garanderen u een hoogwaardige industrie kraan voor uw uitdaging. De diversiteit van de industrie vraagt om een kraan op maat. BKRS helpt u verder. Neem contact met ons op via onderstaande button. Onze specialisten helpen u graag verder.

Contact opnemen

Onze certificeringen
iso9001.png
iso vca.png
BEKIJK DE CERTIFICERINGEN ›
Ontvang onze nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief om up-to-date te blijven