Kraansystemen voor de bouw

BKRS is specialist op het gebied van kraansystemen. Een van de industrieën waarvoor kraansystemen kunnen worden ingezet is de bouw. Of u nou op zoek bent naar volledig vrijstaande buitenkranen voor op de bouwplaats of een bovenloopkraan voor uw bouwlocatie met weinig ruimte voor de kraan, BKRS is uw leverancier. Door meer dan veertig jaar vakmanschap wat heeft geresulteerd in hoge technische knowhow kunnen wij u voorzien van een kraansysteem geschikt voor uw uitdaging in de bouw.

BKRS als leverancier van uw bouw kraansysteem

BKRS is een nationaal kraanbouwbedrijf actief in heel Nederland en België. We denken mee, zijn zeer flexibel en dat alles met een no-nonsense mentaliteit. Speciaalbouw wordt uitgevoerd volgens de persoonlijke wensen van de klant, waardoor u kunt rekenen op een geschikt kraansysteem voor uw specifieke toepassing. Bent u benieuwd wat BKRS voor uw uitdaging in de bouw kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Kranen voor de bouw

Bent u op zoek naar een kraan voor uw betonbouw of staalbouw uitdaging? Dan bent u bij BKRS aan het juiste adres. Onze portaalkranen en loopkranen worden in onze werkplaats in Veghel door een team van specialisten geproduceerd met passie voor het vak. De diversiteit van de bouw industrie vraagt om een kraan op maat. BKRS helpt u verder. Neem contact op met een van onze specialisten via onderstaande button.

contact opnemen

Onze certificeringen
iso9001.png
iso vca.png
BEKIJK DE CERTIFICERINGEN ›
Ontvang onze nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief om up-to-date te blijven