Staalconstructie voor kraansystemen

BKRS is in de jaren 70 begonnen als constructiebedrijf. Vanuit die geschiedenis en met die specifieke ervaring in de staalbouw hebben wij ons ontwikkeld tot expert in kraansystemen. De meest complexe niet-standaard kraansystemen worden in onze moderne werkplaats geproduceerd. Op deze werkplaats werken ervaren lassers en constructiebankwerkers aan het vervaardigen van de verschillende onderdelen van onze maatwerk kraansystemen. Door op de hoogte te blijven van de laatste technologie en met gebruik van moderne machines zijn wij in staat staalconstructies van hoge kwaliteit te bouwen.

lasser.jpg

Kraansystemen op maat

Met haar eigen werkplaats heeft BKRS complete creatieve controle over het bouwproces van de bovenloopkranen, hangkranen, portaalkranen, zwenkkranen en andere soorten kraansystemen die geproduceerd worden. Hiermee is BKRS in staat constructies op maat te leveren, die aan alle klantwensen voldoen. Naast de constructie op maat, zijn er vele opties beschikbaar die er voor kunnen zorgen dat u de kraan vindt die perfect zijn werk kan doen!

Over BKRS

BKRS is een merknaam van Bekkers kraanbouw b.v. In de jaren zeventig opgericht door Dhr. M.C.J. Bekkers, heeft BKRS zich van constructiebedrijf ontwikkeld tot toonaangevende leverancier van kraansystemen. BKRS beschikt over meer dan veertig jaar vakmanschap wat resulteert in hoge technische knowhow en kwaliteit. Onze ervaring met het ontwerpen en bouwen van bovenloop-, hang-, portaal-, en zwenkkranen staat garant voor technische hoogstandjes die precies passen op de wensen van onze klanten. BKRS is een familiebedrijf, wat garant staat voor een gezonde bedrijfsvoering, ook in de toekomst. Meer weten? Neem contact op via onderstaande knop voor een vrijblijvende afspraak!

  Onze certificeringen
  iso9001.png
  iso vca.png
  BEKIJK DE CERTIFICERINGEN ›
  Ontvang onze nieuwsbrief

  Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief om up-to-date te blijven