Onderhoud en keuring van Kraansystemen

Keuring van uw kraansystemen

Als werkgever bent u verantwoordelijk voor de veiligheid van uw werkplek. Daarom bent u verplicht uw kranenpark regelmatig te laten keuren. Keuring en onderhoud kan door BKRS, als gespecialiseerd bedrijf, op snelle en vakkundige wijze worden verricht. BKRS is gecertificeerd voor VCA en ISO9001 voor o.a. het keuren van kranen. Voor onze keuringen komen wij bij u op locatie, en verzorgen wij een kraankeuring inclusief rapport. Hiermee houdt u uw kraanpark veilig!

Onderhoud van de kranen

De kraankeuring en het onderhoud dat hieruit voortvloeit wordt in overeenstemming met publicatiebladen van de Arbeidsinspectie, de NEN-voorschriften en bepalingen zoals gesteld in de machinerichtlijnen uitgevoerd. Zo zorgt onze serviceafdeling ervoor dat kraansystemen op de meest veilige en effectieve manier blijven functioneren. Preventief onderhoud voorkomt tevens schade door te laat geconstateerde gebreken. Zo bespaart u kosten en vallen processen niet stil door weigerend materiaal.

iso9001.jpg  iso-vca.jpg NEN

Over BKRS

BKRS is een merknaam van Bekkers kraanbouw b.v. In de jaren zeventig opgericht door Dhr. M.C.J. Bekkers, heeft BKRS zich van constructiebedrijf ontwikkeld tot toonaangevende leverancier van kraansystemen. BKRS beschikt over meer dan veertig jaar vakmanschap wat resulteert in hoge technische knowhow en kwaliteit. Onze ervaring met het ontwerpen en bouwen van bovenloop-, hang-, portaal-, en zwenkkranen staat garant voor technische hoogstandjes die precies passen op de wensen van onze klanten. BKRS is een familiebedrijf, wat garant staat voor een gezonde bedrijfsvoering, ook in de toekomst. Meer weten? Neem contact op via onderstaande knop voor een vrijblijvende afspraak!

  Ferry Verlinden
  Ferry VerlindenService Coördinator
  Onze certificeringen
  iso9001.png
  iso vca.png
  BEKIJK DE CERTIFICERINGEN ›
  Ontvang onze nieuwsbrief

  Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief om up-to-date te blijven