Kraanbouw met kennis

Bent u op zoek naar een loopkraan, portaalkraan, zwenkkraan of ander hijssysteem, en voldoen standaard oplossingen niet? BKRS Crane Systems is actief op het gebied van niet-standaard kraanbouw. Daarbij maken wij gebruik van de generaties aan ervaring en kennis die wij als familiebedrijf hebben opgebouwd. Wij zijn in staat oplossingen te creëren voor iedere situatie, en naar elke klantwens.

Ontdek onze kraantypes

Het totaalpakket: BKRS ontzorgt

Kraanbouw van de complexe kraansystemen verloopt via verschillende afdelingen bij BKRS. Zo begint een project in de tekenkamer. Na het voorbereidende werk, wordt de kraan in constructie genomen in onze werkplaats in Veghel. Daar produceren wij zelf de kraan, alsmede de opties en elektrotechniek. BKRS verzorgt ook montage op locatie. Als de kraan in gebruik is, kunt u bij ons als erkend keurbedrijf nog steeds terecht voor (jaarlijkse) keuring en inspectie, en daaruit voortvloeiend onderhoud. Het hele proces voor de aanschaf van uw kraan kan dus worden verzorgd door BKRS! Omdat u maar één contactpunt heeft, neemt BKRS uitdagingen met coördinatie, planning en communicatie uit hand.

transport.jpg

Productie in Nederland

Uw kranen spelen een belangrijke rol in de processen van het bedrijf, en daarvoor voldoet alleen de hoogst mogelijk kwaliteit. BKRS kan deze kwaliteit leveren, omdat wij het complete proces van de productie van een kraansysteem zelf verzorgen. Productie gebeurt in onze werkplaats in Veghel, waar gecertificeerde medewerkers met behulp van de nieuwste technologie kraansystemen kunnen realiseren die voldoen aan de verwachting van de klant.

Over BKRS

BKRS is een merknaam van Bekkers kraanbouw b.v. In de jaren zeventig opgericht door Dhr. M.C.J. Bekkers, heeft BKRS zich van constructiebedrijf ontwikkeld tot toonaangevende leverancier van kraansystemen. BKRS beschikt over meer dan veertig jaar vakmanschap wat resulteert in hoge technische knowhow en kwaliteit. Onze ervaring met het ontwerpen en bouwen van bovenloop-, hang-, portaal-, en zwenkkranen staat garant voor technische hoogstandjes die precies passen op de wensen van onze klanten. BKRS is een familiebedrijf, wat garant staat voor een gezonde bedrijfsvoering, ook in de toekomst. Meer weten? Neem contact op via onderstaande knop voor een vrijblijvende afspraak!

  Onze certificeringen
  iso9001.png
  iso vca.png
  BEKIJK DE CERTIFICERINGEN ›
  Ontvang onze nieuwsbrief

  Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief om up-to-date te blijven