Kostenbesparing voor kraansystemen

Bij BKRS Crane Systems bent u niet alleen verzekerd van een groep bekwame, betrokken vakmensen met meer dan 40 jaar ervaring in kraansystemen, ook bespaart u in de kosten met een kraansysteem van BKRS Crane Systems. Onze kraansystemen zijn van de hoogste kwaliteit, wat zorgt voor weinig downtime in productieprocessen, wat op den duur zorgt voor een besparing in de kosten. Mocht er toch iets fout gaan, staan wij uiteraard voor u klaar, om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Kwalitatief hoogwaardige kranen

De hoge kwaliteit kraansystemen van BKRS Crane Systems vergen weinig onderhoud, wat zorgt voor weinig downtime in uw productieprocessen. Zo bent u verzekerd van een kraansysteem die u voorziet van wat het moet doen, voor nu en voor in de toekomst.

De service van BKRS

Bij BKRS worden alle kraansystemen binnenshuis ontworpen, gefabriceerd en gemonteerd. Dit brengt gemak mee voor uw bedrijf, daar u slechts contact hoeft te onderhouden met een enkele partij. Vertragingen vanwege samenwerkingen met andere partijen zijn verleden tijd. Bij BKRS luisteren we naar de vereisten en wensen voor de uitdaging die u heeft. Samen bedenken wij een ideaal kostenbesparend kraansysteem dat met u meedenkt. Deze wordt in onze fabriekshal in Veghel gerealiseerd en bij u op locatie afgemonteerd. Bent u benieuwd naar onze service? Neem gerust contact met ons op.

  Onze certificeringen
  iso9001.png
  iso vca.png
  BEKIJK DE CERTIFICERINGEN ›
  Ontvang onze nieuwsbrief

  Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief om up-to-date te blijven