Installatie van kraansystemen

Het installeren van een kraansysteem kan een grote opgave zijn, zeker als het een kraansysteem bedraagt dat geen standaardformaten heeft. Bij BKRS Crane Systems bent u verzekerd van de juiste expertise, en komen wij bij u op locatie het kraansysteem monteren en installeren. Uiteraard worden alle systemen op locatie zorgvuldig in bedrijf gesteld. Vervolgens wordt er uitgebreid getest, ingeregeld en proefgedraaid om de betrouwbaarheid van uw nieuwe kraansysteem te garanderen.

Monteren op locatie

Al onze kraansystemen, van standaard tot maatwerk, worden bij u op locatie gemonteerd. Met alle kennis van onze vakmensen wordt het kraansysteem volledig in elkaar gezet, getest en in gebruik gesteld. Ook wordt uw personeel geïnstrueerd over de werking en bediening van de BKRS Crane Systems, zodat er effectief en op een gebruiksvriendelijke manier te werk kan worden gegaan.

Het proces bij BKRS

De installatie van uw kraansysteem is bij BKRS een proces zonder zorgen. Van ontwerp tot montage heeft u namelijk slechts met één partij te maken: BKRS regelt het complete proces. Dat begint met het ontwerp van uw kraansysteem. Het laswerk, de elektrotechniek en de fabricatie gebeuren allemaal in de werkplaats, en afmontage bij u op locatie wordt ook door onze vakmensen verzorgd. Als u met ons het gesprek aan wilt gaan over de ideale oplossing voor uw uitdaging, neem dan gerust contact met ons op, en wij vertellen u graag meer.

  Onze certificeringen
  iso9001.png
  iso vca.png
  BEKIJK DE CERTIFICERINGEN ›
  Ontvang onze nieuwsbrief

  Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief om up-to-date te blijven