Engineering van kraansystemen

Met meer dan 40 jaar ervaring in het bouwen en monteren van kraansystemen bent u bij BKRS Crane Systems aan het juiste adres voor uw nieuwe kraansysteem. Op onze werkplaats in Veghel werken de betrokken vakmensen van BKRS Crane Systems aan het ontwerp, de realisatie en de montage van ingewikkelde maatwerk kraansystemen. Door goed te luisteren naar de wensen van de klant, zijn wij in staat om kraansystemen te realiseren die naadloos aansluiten op de wensen en behoeften van de klant. Ook kunnen wij op deze manier snel schakelen, om u te kunnen voorzien met een kraansysteem dat bij uw bedrijf past.

Engineering in eigen huis

De engineering van de maatwerk kraansystemen van BKRS Crane Systems gebeurt allemaal in eigen huis op onze werkplaats in Veghel, waar wij met een betrokken team onze klanten van de juiste kraansystemen voorzien. Zo kunnen wij snel schakelen bij problemen of aanpassingen, rekening houdende met de wensen van de klant.

Meer informatie over engineering van kraansystemen?

Wilt u meer weten over hoe wij in staat zijn om in eigen huis maatwerk kraansystemen kunnen engineeren? Of bent u op zoek naar een kraansysteem voor uw eigen werkplaats? Wij helpen u graag met het realiseren van een kraansysteem op maat, en denken mee over de ideale oplossing voor uw uitdaging. Neem daarvoor gerust contact met ons op.

  Onze certificeringen
  iso9001.png
  iso vca.png
  BEKIJK DE CERTIFICERINGEN ›
  Ontvang onze nieuwsbrief

  Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief om up-to-date te blijven