Bij BKRS staat de klant centraal.

Bekijk onze diensten

Bij BKRS staat de klant centraal. We luisteren goed en gebruiken onze ervaring en inzicht om aan alle wensen en behoeften te voldoen. 

BKRS is een merknaam van Bekkers kraanbouw b.v. In de jaren zeventig opgericht door Dhr. M.C.J. Bekkers, heeft BKRS zich van constructiebedrijf ontwikkeld tot toonaangevende leverancier van kraansystemen. BKRS beschikt over meer dan veertig jaar vakmanschap wat resulteert in hoge technische knowhow en kwaliteit. Onze ervaring met het ontwerpen en bouwen van bovenloop-, hang-, portaal-, en zwenkkranen staat garant voor technische hoogstandjes die precies passen op de wensen van onze klanten. BKRS is een familiebedrijf, wat garant staat voor een gezonde bedrijfsvoering, ook in de toekomst.

bedrijfspand

Visie & Ambitie

Bij BKRS staat de klant centraal. We luisteren goed naar onze klanten en gebruiken hierbij opgedane ervaringen en inzichten om aan alle wensen en behoeften te voldoen. We denken mee, zijn zeer flexibel en dat alles met een no-nonsense mentaliteit. Speciaalbouw wordt uitgevoerd volgens de persoonlijke wensen van de klant. We streven voortdurend naar optimale dienstverlening. BKRS werkt continu aan de ontwikkeling van haar systemen en maakt daarbij gebruik van nieuwe technologieën en innovatieve ideeën om zo producten te creëren die zijn afgestemd op de verwachting van de klanten.

Bedrijfsprofiel

BKRS is een nationaal kraanbouwbedrijf actief in heel Nederland en België. De directie, P.H. Bekkers, geeft in Veghel leiding aan een team van specialisten. BKRS bestaat uit verschillende afdelingen: administratie, tekenkamer, werkvoorbereiding, planning, constructie, elektrotechniek, revisie, montage, keuring, onderhoud en inspectie. Op elke afdeling werken mensen met passie voor het vak, zij zijn degenen die het verschil maken bij het streven naar optimale dienstverlening voor de klanten.

bedrijfsprofiel

BKRS Crane Systems
Ontvang onze nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief om up-to-date te blijven