Kraan op maat in Wirdum

Een maatwerk kraan in Wirdum

Bent u op zoek naar een maatwerk portaalkraan, loopkraan, zwenkkraan of ander hijssysteem en voldoen standaard oplossingen niet? Dan is BKRS Crane Systems de ideale partner voor uw bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van de constructie en installatie van kraansystemen op maat, ook bij u in Wirdum. Daarbij maken wij gebruik van ruim 50 jaar aan ervaring en kennis die wij als familiebedrijf hebben opgebouwd. Wij zijn in staat oplossingen te creëren voor iedere situatie en naar elke klantwens.

Daarbij staat voor ons communicatie hoog in het vaandel. Wij bespreken aan de start van het proces de wensen en uitdagingen van uw bedrijf en komen vervolgens met de ideale oplossing. Op die manier weet u zeker dat uw kraan precies op maat past binnen de processen.

Toepassingen van kranen op maat

BKRS werkt continu aan de ontwikkeling van haar systemen en maakt daarbij gebruik van nieuwe technologieën en innovatieve ideeën om zo producten te creëren die volledig afgestemd zijn op de wensen, behoeften en verwachtingen van de klant. Wij zijn gespecialiseerd in diverse kraansystemen voor zowel binnenwerkplaatsen als buitenwerkplaatsen. Onze kranen op maat kunnen bij u in Wirdum dus worden toegepast in depots, werkplaatsen, opslagplaatsen en magazijnen.

Productie in Veghel, montage bij u in Wirdum

Op onze werkplaats in Veghel werken betrokken specialisten aan het ontwerpen, realiseren en het monteren van de meest complexe, niet-standaard kraansystemen. Voor iedere klant is het mogelijk om een kraan op maat te maken, met een vrijwel onbeperkte keuze aan opties. Door goed te luisteren naar de wensen van de klant, weet BKRS voor iedere situatie een oplossing op maat te realiseren. Ook wordt uw personeel geïnstrueerd over de werking en bediening van de BKRS Crane Systems, zodat er effectief en op een gebruiksvriendelijke manier te werk kan worden gegaan.

Over BKRS Crane Systems

BKRS Crane Systems is in de jaren 70 opgericht, en heeft zich sinds die tijd ontwikkeld tot expert op het gebied van de meest uiteenlopende kraansystemen op maat. Wilt u meer weten over onze producten en services? Neem dan gerust contact op!

Gerelateerde diensten

Onze certificeringen
iso9001.png
iso vca.png
BEKIJK DE CERTIFICERINGEN ›
Ontvang onze nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief om up-to-date te blijven