Kraanbouwer in Tzum

Een kraanbouwer voor elk kraansysteem in Tzum

Bent u op zoek naar een kraanbouwer die met u meedenkt, en een oplossing op maat kan bieden? BKRS Crane Systems is dan de ideale partner voor uw bedrijf in Tzum. Wij verzorgen al een halve eeuw kraansystemen die voldoen aan elke klantwens.

Daarbij staat voor ons communicatie hoog in het vaandel. Wij bespreken de wensen en uitdagingen van uw bedrijf, en komen met de ideale oplossing. Zo weet u zeker dat uw kraansysteem perfect past binnen de processen.

Toepassingen van kraansystemen

Als kraanbouwer is BKRS Crane Systems gespecialiseerd in een groot aantal kraansystemen, voor zowel binnenwerkplaatsen als buitenwerkplaatsen. Kraansystemen van BKRS Crane Systems kunnen in Tzum dus worden toegepast in magazijnen, opslagplaatsen, werkplaatsen, depots en veel meer.

Productie in Nederland

Kraansystemen spelen een belangrijke rol in uw bedrijfsprocessen, en moeten daarom betrouwbaar zijn. BKRS levert alleen kranen van de hoogste kwaliteit, ontworpen en geproduceerd in Nederland. Productie gebeurt in onze werkplaats in Veghel, waarna het kraansysteem door ons naar Tzum wordt getransporteerd.

Over BKRS

BKRS Crane Systems is in de jaren 70 opgericht, en heeft zich sinds die tijd ontwikkeld tot expert op het gebied van de meest uiteenlopende kraansystemen op maat. Denk hierbij aan kleinere zwenkkranen en mobiele portaalkranen, tot de meest complexe hangkranen die lasten tot 250 ton kunnen verwerken. Wilt u meer weten over onze producten en services? Neem dan gerust contact op!

Gerelateerde diensten

Onze certificeringen
iso9001.png
iso vca.png
BEKIJK DE CERTIFICERINGEN ›
Ontvang onze nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief om up-to-date te blijven