Kraanbouwer in Schoonloo

Kraanbouwer voor kranen in Schoonloo

BKRS Crane Systems levert als kraanbouwer een divers assortiment aan kraansystemen, ook voor uw bedrijf in Schoonloo. Voor elke hijsuitdaging die u heeft, kunnen wij zo een oplossing op maat uittekenen en produceren.

In de uitvoering vinden wij contact met de klant belangrijk. Door te luisteren naar de wensen en uitdagingen van uw bedrijf, komen wij tot de ideale oplossing. Zo weet u zeker dat uw kraansysteem perfect past binnen de processen.

Toepassingen van kraansystemen

Kraanbouwer BKRS Crane Systems is gespecialiseerd in een groot aantal kraansystemen, voor zowel binnenwerkplaatsen als buitenwerkplaatsen. Kraansystemen van BKRS Crane Systems kunnen in Schoonloo dus worden toegepast in magazijnen, opslagplaatsen, werkplaatsen, depots en veel meer.

Productie in Nederland, installatie in Schoonloo

Het kraanbouwproces bij BKRS gebeurt compleet binnenshuis. Een project begint bij ons in de tekenkamer. Na het voorbereidende werk, wordt de kraan in constructie genomen in onze werkplaats in Veghel. Daar produceren wij zelf de kraan, alsmede de opties en elektrotechniek. Daarna wordt de kraan getransporteerd en geïnstalleerd bij u op locatie in Schoonloo. Het hele proces voor de aanschaf van uw kraan kan dus worden verzorgd door BKRS! Omdat u maar één contactpunt heeft, neemt BKRS uitdagingen met coördinatie, planning en communicatie uit hand.

Over BKRS

BKRS Crane Systems is in de jaren 70 opgericht, en heeft zich sinds die tijd ontwikkeld tot expert op het gebied van de meest uiteenlopende kraansystemen op maat. Wilt u meer weten over onze producten en services? Neem dan gerust contact op!

Gerelateerde diensten

Onze certificeringen
iso9001.png
iso vca.png
BEKIJK DE CERTIFICERINGEN ›
Ontvang onze nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief om up-to-date te blijven