Kraan op maat in Nijlande

Een kraansysteem op maat in Nijlande

Al bijna een halve eeuw verzorgt BKRS Crane Systems kraansystemen die voldoen aan iedere klantwens, ook voor uw bedrijf in Nijlande. Dus bent u op zoek naar een kraanbouwer die met u meedenkt en een oplossing op maat kan bieden? Dan is BKRS de ideale partner voor uw bedrijf.

Bij ons staat de klant altijd centraal. We luisteren goed naar de wensen van onze klanten en gebruiken hierbij opgedane ervaringen en inzichten om aan deze wensen te voldoen. We denken mee, zijn zeer flexibel en dat alles met een no-nonsense mentaliteit. We streven voortdurend naar optimale dienstverlening. Op die manier weet u zeker dat uw kraansysteem volledig voor u op maat is ontwikkeld en hierdoor perfect past binnen de processen.

Toepassingen van maatwerk kraansystemen

Kraanbouwer BKRS Crane Systems is gespecialiseerd in een groot aantal kraansystemen, voor zowel binnenwerkplaatsen als buitenwerkplaatsen. De maatwerk kraansystemen van BKRS kunnen in Nijlande dus worden toegepast in opslagplaatsen, werkplaatsen, magazijnen, depots en nog veel meer.

Productie in Nederland en installatie in Nijlande

Kraansystemen spelen een belangrijke rol in uw bedrijfsprocessen en moeten daarom betrouwbaar zijn. Het kraanbouwproces bij BKRS Crane Systems gebeurt compleet binnenshuis. Na het voorbereidende werk, wordt de kraan in constructie genomen in onze werkplaats in Veghel. Daar produceren wij zelf de kraan, alsmede de opties en elektrotechniek. Daarna wordt de kraan getransporteerd en geïnstalleerd bij u op locatie in Nijlande. Dit betekent dus dat het hele proces voor de aanschaf van uw kraan kan worden verzorgd door BKRS.

Over BKRS

BKRS Crane Systems is in de jaren 70 opgericht en heeft zich sinds die tijd ontwikkeld tot expert op het gebied van de meest uiteenlopende kraansystemen op maat. Denk hierbij aan kleinere zwenkkranen en mobiele portaalkranen, tot de meest complexe hangkranen die lasten tot 250 ton kunnen verwerken. Wilt u meer weten over onze producten en services? Neem dan gerust contact met ons op!

Gerelateerde diensten

Onze certificeringen
iso9001.png
iso vca.png
BEKIJK DE CERTIFICERINGEN ›
Ontvang onze nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief om up-to-date te blijven