Kraanbouwer in Gees

Kraanbouw voor uw bedrijf in Gees

Bent u op zoek naar een loopkraan, portaalkraan, zwenkkraan of ander hijssysteem, en voldoen standaard oplossingen niet? BKRS Crane Systems is actief op het gebied van niet-standaard kraanbouw, ook bij u in Gees. Daarbij maken wij gebruik van de generaties aan ervaring en kennis die wij als familiebedrijf hebben opgebouwd. Wij zijn in staat oplossingen te creëren voor iedere situatie, en naar elke klantwens.

Kraanbouwer voor elke toepassing

Kraanbouwer BKRS Crane Systems is gespecialiseerd in een groot aantal kraansystemen, voor zowel binnenwerkplaatsen als buitenwerkplaatsen. Kraansystemen van BKRS Crane Systems kunnen in Gees dus worden toegepast in magazijnen, opslagplaatsen, werkplaatsen, depots en veel meer. Afhankelijk van de toepassing wordt de kraan ontworpen voor binnengebruik of buitengebruik.

Betrouwbare productie in Nederland, installatie in Gees

Omdat uw kraansysteem een belangrijke rol speelt binnen productie, is betrouwbaarheid een vereiste. Het is fijn om te weten dat kraansystemen van BKRS Crane Systems compleet binnenshuis worden ontworpen én geproduceerd in onze werkplaats in Veghel. Daarna wordt de kraan getransporteerd en geïnstalleerd bij u op locatie in Gees. Het hele proces voor de aanschaf van uw kraan kan dus worden verzorgd door BKRS! Omdat u maar één contactpunt heeft, neemt BKRS uitdagingen met coördinatie, planning en communicatie uit hand.

Over BKRS

BKRS Crane Systems is in de jaren 70 opgericht, en heeft zich sinds die tijd ontwikkeld tot expert op het gebied van de meest uiteenlopende kraansystemen op maat. Wilt u meer weten over onze producten en services? Neem dan gerust contact op!

Gerelateerde diensten

Onze certificeringen
iso9001.png
iso vca.png
BEKIJK DE CERTIFICERINGEN ›
Ontvang onze nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief om up-to-date te blijven