Kraan op maat in Emmen

Uw kraan op maat gemaakt en gemonteerd in Emmen

BKRS Crane Systems levert als kraanbouwer een divers assortiment aan maatwerk kraansystemen, ook voor uw bedrijf in Emmen. Voor elke hijsuitdaging die u heeft, kunnen wij zo een oplossing op maat uittekenen en produceren.

In de uitvoering vinden wij contact met de klant belangrijk. Door te luisteren naar de wensen en uitdagingen van uw bedrijf, komen wij tot de ideale oplossing op maat. Zo weet u zeker dat uw kraansysteem perfect past binnen de processen.

Een kraan op maat voor iedere toepassing

BKRS is gespecialiseerd in een groot aantal kraansystemen, voor zowel binnenwerkplaatsen als buitenwerkplaatsen. Onze kranen op maat kunnen in Emmen dus worden toegepast in magazijnen, opslagplaatsen, werkplaatsen, depots en nog veel meer. Afhankelijk van de toepassing wordt de kraan ontworpen voor binnengebruik of buitengebruik.

Betrouwbare productie in eigen land, installatie bij u in Emmen

Omdat uw kraansysteem een belangrijke rol speelt binnen productie, is betrouwbaarheid een vereiste. Het is fijn om te weten dat kraansystemen van BKRS Crane Systems compleet binnenshuis op maat worden ontworpen én geproduceerd in onze werkplaats in Veghel. Daarna wordt de kraan getransporteerd en geïnstalleerd bij u op locatie in Emmen. Omdat u maar één contactpunt heeft, neemt BKRS uitdagingen met betrekking tot coördinatie, planning en communicatie uit hand. Ook wordt uw personeel geïnstrueerd over de werking en bediening van de BKRS Crane Systems, zodat er effectief en op een gebruiksvriendelijke manier te werk kan worden gegaan.

Over BKRS

BKRS Crane Systems is in de jaren 70 opgericht en heeft zich sinds die tijd ontwikkeld tot expert op het gebied van de meest uiteenlopende kraansystemen op maat. Wilt u meer weten over onze producten en services? Neem dan gerust contact met ons op!

Gerelateerde diensten

Onze certificeringen
iso9001.png
iso vca.png
BEKIJK DE CERTIFICERINGEN ›
Ontvang onze nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief om up-to-date te blijven