• Maatwerk Wandzwenkkranen

  Maatwerk Wandzwenkkranen

  Productbeschrijving

  Wandzwenkkranen maken hijsen op elke werkplek vanzelfsprekend. Ze leveren daarmee immers een belangrijke bijdrage aan de ergonomie op de werkvloer, en u hoeft geen vloeroppervlak vrij te houden. Wandzwenkkranen worden aan de muur bevestigd, waardoor ze een zwenkbereik hebben van 180 graden. Voor bedrijfslasten van 50 tot 6.300 kg. Gieklengte tot 14 meter.

  Maatwerk wandzwenkkranen

  Ook voor maatwerk wandzwenkkranen kunt u terecht bij BKRS Crane Systems. Bent u op zoek naar een specifiek soort wandzwenkkraan, maar heeft u nergens kunnen vinden waar u naar zocht? Wellicht dat wij u hierbij kunnen helpen. Met ons team van specialisten ontwerpen en bouwen wij dagelijks maatwerkoplossingen met het juiste formaat die precies passen op de wensen van onze klanten. Onze op maat gemaakte wandzwenkkranen leveren daarmee niet alleen een belangrijke bijdrage aan de ergonomie op de werkvloer, ook ontzorgen wij u met een wandzwenkkraan die precies bij uw activiteiten past.

  Het proces bij BKRS

  Het aanschaffen van een maatwerk wandzwenkkraan is bij BKRS een proces zonder zorgen. Van ontwerp tot montage heeft u namelijk slechts met één partij te maken: BKRS regelt het complete proces. Dat begint met het ontwerp van de wandzwenkkraan. Het laswerk, elektrotechniek en fabricatie gebeurt allemaal in de werkplaats, en afmontage bij u op locatie wordt ook door onze vakmensen verzorgd. Als u met ons het gesprek aan wilt gaan over de ideale oplossing voor uw uitdaging, neem dan gerust contact met ons op, en wij vertellen u graag meer.

  • Specificatie
   Waarde
   • Maximale Bedrijfslast (ton)
    • 6.3
   • Gieklengte (m)
    • 14.0
  Pieter Bekkers
  Pieter BekkersDirecteur/Eigenaar
  X
  Datasheet aanvragen
  Onze certificeringen
  iso9001.png
  iso vca.png
  BEKIJK DE CERTIFICERINGEN ›
  Ontvang onze nieuwsbrief

  Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief om up-to-date te blijven