• Maatwerk Kolomzwenkkranen

  Maatwerk Kolomzwenkkranen

  Productbeschrijving

  Kolomzwenkkranen maken hijsen op elke werkplek vanzelfsprekend. Ze leveren daarmee een belangrijke bijdrage aan de ergonomie op de werkvloer. Voor bedrijfslasten van 50 tot 6.300 kg. Gieklengte tot 14 meter. Inclusief kolom met voetplaat. In tegenstelling tot de wandzwenkkraan, wordt de kolomzwenkkraan op de grond bevestigd, waarmee een rotatie van 360° mogelijk is. Ook zijn kolomzwenkkranen, in tegenstelling tot andere hijskranen, relatief eenvoudig te plaatsen.

  Een kolomzwenkkraan op maat

  Voor maatwerk kolomzwenkkranen kunt u bij ons terecht. Deze kolomzwenkkranen kunnen op basis van uw persoonlijke wensen worden uitgerust met een handtakel of een elektrische takel. Verder kunt u zelf de volgende specificaties aangeven: de hijshoogte, lengte van de arm en het draagvermogen. Zo zijn wij in staat om samen met u een ideaal, wellicht verplaatsbare kolomzwenkkraansysteem te ontwerpen en ontwikkelen.

  De service van BKRS

  Bij BKRS worden kolomzwenkkranen binnenshuis ontworpen, gefabriceerd en gemonteerd. Dit brengt gemak mee voor uw bedrijf, daar u slechts contact hoeft te onderhouden met een enkele partij. Vertragingen vanwege samenwerkingen met andere partijen zijn verleden tijd. Bij BKRS luisteren we naar de vereisten en wensen voor de uitdaging die u heeft. Samen bedenken wij een ideaal kolomzwenkkraansysteem. Deze wordt in onze fabriekshal in Veghel gerealiseerd en bij u op locatie afgemonteerd. Bent u benieuwd naar onze service? Neem gerust contact met ons op.

  • Specificatie
   Waarde
   Pieter Bekkers
   Pieter BekkersDirecteur/Eigenaar
   X
   Datasheet aanvragen
   Onze certificeringen
   iso9001.png
   iso vca.png
   BEKIJK DE CERTIFICERINGEN ›
   Ontvang onze nieuwsbrief

   Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief om up-to-date te blijven