Zwenkkranen

Zwenkkranen bij BKRS Crane Systems

BKRS levert twee primaire soorten zwenkkranen. Wandzwenkkranen worden aan een muur of gebouwkolom gemonteerd. Kolomzwenkkranen worden inclusief vrijstaande kolom en voetplaat geïnstalleerd. Beide type zwenkkraan is uitermate geschikt voor hijsen op elke werkplek, en een zwenkkraan draagt bij aan de ergonomie op de werkvloer.

De maximale draaglast van zwenkkranen hangt voornamelijk af van de gieklengte. Kortere armen zijn in staat meer last te hijsen. Bij BKRS kunt u terecht voor zwenkkranen met een gieklengte tot 14 meter. Zwenkkranen met een kleinere uitlading kunnen bedrijfslasten tot 6.300 kg aan. Daarnaast zijn zwenkkranen aanpasbaar in het zwenkbereik, de verplaatsing en de hijsunit. Neem contact op voor een oplossing op maat!

Toepassing zwenkkranen

De zwenkkraan wordt vooral voor binnengebruik toegepast in werkplekken. De kraan ondersteunt werknemers met het beladen van machines, of het verwisselen van zware componenten. Om deze reden vindt u zwenkkranen vaak terug in de auto-industrie, garages, scheepsvaart, scheepswerven en andere industrie.

Opties op zwenkkranen

Naast de keuze van verschillende componenten, zoals een zwenkkraan met kettingtakel of staaldraadtakel als hijsunit, of bediening aan de loopkat of onafhankelijk, zijn er extra opties mogelijk voor zwenkkranen. BKRS biedt onder andere draadloze afstandsbesturing, een zwenkbereiklimiteur of verstelbare zwenkaanslagen als opties. Maar ook voor nieuwe ideeën staat BKRS open, en ontwikkelen we graag een maatwerk oplossing!

BKRS is de specialist voor zwenkkranen

BKRS ontwikkelt haar vakmanschap al sinds de jaren 70. Met bijna 50 jaar ervaring beschikt BKRS dus over de technische know-how om de meest complexe kraansystemen te realiseren. Dit is bij BKRS een totaalproces. Zo beginnen wij met het ontwerpen van uw kraansysteem, waarna deze in onze werkplaats in constructie wordt genomen, en op locatie wordt afgemonteerd. U kunt bij ons ook terecht voor keuring, onderhoud en inspectie.

Onze certificeringen
iso9001.png
iso vca.png
BEKIJK DE CERTIFICERINGEN ›
Ontvang onze nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief om up-to-date te blijven