• Mobiele portaalkraan

  Mobiele portaalkraan

  Toepassing van mobiele portaalkranen

  Verstelbare en verrijdbare portaalkranen zijn de optimale oplossing voor werkruimtes waar geen vaste kraaninstallatie staat. Ook in werkplekken waar de werkzaamheden divers zijn en op verschillende plaatsen gebeuren, is een verplaatsbare portaalkraan een ideale oplossing. De kraan is door middel van zwenkwielen in alle richtingen te verplaatsen. De zwenkwielen worden voorzien van een rem, waarmee hijsen veilig kan gebeuren. De mobiele portaalkranen van BKRS Crane Systems hebben een hijsvermogen van 500 kg tot wel 10.000 kg.

  Op maat gemaakte mobiele portaalkranen

  Bij BKRS Crane Systems wordt uw mobiele portaalkraan op maat gemaakt. Dat gebeurt in onze eigen constructiewerkplaats in Veghel. De portaalkraan wordt op hoogte en breedte naar klantwens geëngineerd, en kan een scala aan opties bevatten. Als de bouwtekening samen is opgesteld, wordt de portaalkraan gerealiseerd in onze werkplaats.

  Aandrijving van de mobiele portaalkraan

  BKRS Crane Systems biedt twee verschillende mogelijkheden voor mobiele portaalkranen. Duwverrijdbare portaalkranen zijn de standaardoplossing. Deze kranen zijn handmatig verplaatsbaar, en zijn gemakkelijk te verplaatsen binnen de werkplaats vanwege het lichte gewicht. Het is ook mogelijk gebruik te maken van motorisch verrijdbare portaalkranen. Deze kranen worden elektrisch aangedreven, en zijn op afstand bestuurbaar.

  Meer weten?

  Wilt u meer te weten komen over onze oplossingen voor hijswerkzaamheden in uw werkplaats? Wij gaan graag het gesprek met u aan, en denken mee over de ideale oplossing voor uw uitdaging. Neem daarvoor gerust contact met ons op.

  • Specificatie
   Waarde
   • Hefvermogen (ton)
    • 5.0
  Pieter Bekkers
  Pieter BekkersDirecteur/Eigenaar
  X
  Datasheet aanvragen
  Ontvang onze nieuwsbrief

  Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief om up-to-date te blijven