Portaalkranen

Maatwerk portaalkranen bij BKRS Crane Systems

Portaalkranen zijn uitstekend geschikt als buitenkranen voor opslag, overslag of productieterreinen. Ze zijn echter ook in binnenwerkplaatsen toe te passen. Portaalkranen worden vaak uitgerust met wielen, waardoor lasten over de breedte en lengte te verplaatsen zijn. BKRS realiseert portaalkranen van hoogtes en breedtes naar klantwens, geschikt voor bedrijfslasten tot 125 ton.

Ook voor verschillende opties bent u bij BKRS aan het juiste adres. Portaalkranen worden vaak ingezet in situaties waar werknemers of voertuigen zich onder of rondom de kraan bevinden. Hier kan rekening mee worden gehouden, in de vorm van botsbeveiliging of zwaailichten. Ook zijn er opties voor de stroomtoevoer en bediening van de kraan. Download een productdatasheet of neem contact op voor meer informatie!

Brochure Portaalkranen

Meer weten over onze portaalkranen? Download dan nu de gratis brochure!

Toepassing portaalkranen

Er zijn verschillende soorten portaalkranen. Volledige vrijstaande portaalkranen kunnen grote lasten dragen, en worden veel toegepast in scheepswerven en fabriekshallen, waar verkeer onder de kraan door kan. Semi-vrijstaande portaalkranen rollen met één poot over de grond of rails, en zijn aan de andere kant bevestigd aan de muur van een gebouw. Deze binnenoplossing bespaart ruimte. Mobiele portaalkranen hebben meer bewegingsvrijheid, en kunnen voor lichtere lasten worden gebruikt.

Opties op portaalkranen

In de tekenkamer van BKRS is alles mogelijk. Omdat de klant centraal staat, is een belangrijke stap in de aanschaf van een kraansysteem het kunnen realiseren van alle wensen. Hiervoor werken onze specialisten samen met de klant, en wordt gekeken welke opties toegepast kunnen worden voor de wensen. Download een van onze datasheets om te zien welke opties wij aanbieden op onze kraansystemen. Staat jouw gewenste optie er niet tussen? Laat het ons weten, en wij maken het mogelijk!

BKRS is de specialist voor portaalkranen

BKRS ontwikkelt haar vakmanschap al sinds de jaren 70. Met bijna 50 jaar ervaring beschikt BKRS dus over de technische know-how om de meest complexe kraansystemen te realiseren. Dit is bij BKRS een totaalproces. Zo beginnen wij met het ontwerpen van uw kraansysteem, waarna deze in onze werkplaats in constructie wordt genomen, en op locatie wordt afgemonteerd. U kunt bij ons ook terecht voor keuring, onderhoud en inspectie.

Onze certificeringen
iso9001.png
iso vca.png
BEKIJK DE CERTIFICERINGEN ›
Ontvang onze nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief om up-to-date te blijven