Occasions

Gebruikte kranen

BKRS Crane Systems bouwt als kraanbouwspecialist kranen en kraansystemen van hoge kwaliteit. Zo gebeurt het regelmatig dat een kraan die is ingezet voor een project nog perfect functioneert na afloop van het project. Deze kranen worden door BKRS opnieuw op de markt gebracht als occasions. Op deze manier draagt BKRS zijn steentje bij aan een circulaire economie.

Betrouwbaarheid is een garantie

Zodra een kraan of kraansysteem bij ons terugkomt, wordt deze eerst uitgebreid gecontroleerd.  Voordat de kraan in de wederverkoop gaat, wordt de kraan opnieuw gekeurd volgens de machine richtlijnen. Zo zorgen wij ervoor dat er alleen betrouwbare kranen op de markt komen. Als u bij ons een kraanoccasion koopt, bent u dus gegarandeerd van een gekeurde kraan!

Aanbod

Op deze pagina staat het aanbod aan gebruikte kranen. Staat hier niet de kraan bij waarnaar u op zoek bent? Kijk dan gerust bij onze nieuwbouw van kranen, of neem contact op middels het formulier in de tegel hieronder.

Types occasions

BKRS Crane Systems biedt verschillende types gebruikte kranen te koop aan. Zo hebben wij in de afgelopen jaren de volgende typen kranen en gereedschap opnieuw kunnen inzetten:

Meer weten?

Wilt u meer te weten komen over onze oplossingen voor hijswerkzaamheden in uw werkplaats? Wij gaan graag het gesprek met u aan, en denken mee over de ideale oplossing voor uw uitdaging. Neem daarvoor gerust contact met ons op.

Onze certificeringen
iso9001.png
iso vca.png
BEKIJK DE CERTIFICERINGEN ›
Ontvang onze nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief om up-to-date te blijven