Loopkranen

Loopkranen op maat bij BKRS Crane Systems

Loopkranen worden gebruikt in een breed scala aan toepassingen. De verschillende types loopkraan bieden oplossingen voor elke situatie. Enkelligger bovenloopkranen worden vooral toegepast in locaties met weinig ruimte voor de kraan. Dubbelligger bovenloopkranen zijn in staat de zwaarste lasten tot 250 ton te hijsen. Hangloopkranen worden aan het plafond van een hal bevestigd.

BKRS Crane Systems specialiseert zich in maatwerk loopkranen. Voor elke situatie denken wij mee over welk type loopkraan het meest toepasbaar is. Daarnaast zijn er talloze opties te realiseren voor breekbare ladingen (anti-slinger functies), hijsmogelijkheden (magneetbediening) en vele meer! Neem contact op om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen!

Brochure Loopkranen

Meer weten over onze loopkranen? Download dan nu de gratis brochure!

Toepassing loopkranen

Omdat de verschillende types loopkranen uitblinken in diverse situaties, zijn deze kranen breed toegepast. Loopkranen worden gebruikt in binnenwerkplaatsen, zoals een fabriekshal of laboratorium, maar ook op pontons of scheepswerven zijn loopkranen te vinden. Klanten van BKRS gebruiken loopkranen onder andere in de scheepsbouw, automobiele industrie, staalbouw en staalhandel, betonbouw, en tunnelbouw.

Opties op loopkranen

In de tekenkamer van BKRS is alles mogelijk. Omdat de klant centraal staat, is een belangrijke stap in de aanschaf van een kraansysteem het kunnen realiseren van alle wensen. Hiervoor werken onze specialisten samen met de klant, en wordt gekeken welke opties toegepast kunnen worden voor de wensen. Download een van onze datasheets om te zien welke opties wij aanbieden op onze kraansystemen. Staat jouw gewenste optie er niet tussen? Laat het ons weten, en wij maken het mogelijk!

BKRS is de specialist voor loopkranen

BKRS ontwikkelt haar vakmanschap al sinds de jaren 70. Met bijna 50 jaar ervaring beschikt BKRS dus over de technische know-how om de meest complexe kraansystemen te realiseren. Dit is bij BKRS een totaalproces. Zo beginnen wij met het ontwerpen van uw kraansysteem, waarna deze in onze werkplaats in constructie wordt genomen, en op locatie wordt afgemonteerd. U kunt bij ons ook terecht voor keuring, onderhoud en inspectie.

Onze certificeringen
iso9001.png
iso vca.png
BEKIJK DE CERTIFICERINGEN ›
Ontvang onze nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief om up-to-date te blijven