Kraanbanen

Kraanbanen op maat bij BKRS Crane Systems

De kraanbaan is het profiel aan beide zijden van het gebouw waar het kraansysteem over rijdt. De grootte van het profiel en de rail wordt bepaald door de bedrijfslast van het kraansysteem en de afstand tussen opleggingen onderling.

Kraanbanen zijn een essentieel onderdeel van uw kraansystemen. Bij BKRS kunt u terecht voor combinaties van bovenloopkranen en kraanbanen. De kraanbaan kan op verschillende manieren worden aangepast aan uw specifieke situatie. Denk hierbij aan de kraanbaanrails, het profiel en de wielen. Neem contact op om alle mogelijkheden te ontdekken!

Toepassing kraanbanen

Kraanbanen zijn een belangrijk onderdeel van uw bovenloopkranen, hangkranen of portaalkranen. Omdat de kraanbanen zo universeel gebruikt worden, vindt u kraanbanen terug in de industrie, transport en bouw. Kraanbanen kunnen zowel binnen als buiten geïnstalleerd worden.

Opties op kraanbanen

Ook voor kraanbanen biedt BKRS verscheidene opties aan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan optionele kraanbaanverlichting of een lastindicatiesysteem. Daarnaast wordt de kraanbaan optioneel afgewerkt in een kleur naar keuze. U heeft verschillende keuzes voor de fundering en verankering van de kraanbaan.

BKRS is de specialist voor kraanbanen

BKRS ontwikkelt haar vakmanschap al sinds de jaren 70. Met bijna 50 jaar ervaring beschikt BKRS dus over de technische know-how om de meest complexe kraansystemen te realiseren. Dit is bij BKRS een totaalproces. Zo beginnen wij met het ontwerpen van uw kraansysteem, waarna deze in onze werkplaats in constructie wordt genomen, en op locatie wordt afgemonteerd. U kunt bij ons ook terecht voor keuring, onderhoud en inspectie.

Onze certificeringen
iso9001.png
iso vca.png
BEKIJK DE CERTIFICERINGEN ›
Ontvang onze nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief om up-to-date te blijven