Staaldraadtakel

Productbeschrijving

Een staaldraadtakel kan worden ingezet voor zwaardere hijsklussen met lasten tot wel 125 ton. Takels zijn de onderdelen die het hijsen van uw last verzorgen. Deze kunnen handmatig bestuurd worden (handtakels) of elektrisch bediend (elektrische takel). De staaldraadtakel kan worden toegepast op bijvoorbeeld bovenloopkranen, en is geschikt voor dagelijks gebruik in uw bedrijf. Onze staaldraadtakels combineren namelijk hoge productiviteit en efficiëntie met veiligheid en duurzaamheid.

Staaldraadtakels voor iedere klus

Staaldraadtakels kunnen in vele uitvoeringen vervaardigd worden, zodat er altijd een oplossing op maat mogelijk is. BKRS geeft graag advies over de ideale oplossing voor uw klus. De keuze voor de hijsunit speelt daarin een belangrijke rol. BKRS Crane Systems adviseert u onder andere in de hijssnelheid voor uw takel, de soort besturing, en handige opties. Denk hiervoor bijvoorbeeld aan antislingerregeling of frequentieomvormer.

Het proces bij BKRS

Bij BKRS kunt u terecht voor een enkele hijsunit, of voor een compleet kraansysteem. Het aanschaffen van een kraansysteem is bij BKRS een proces zonder zorgen. Van ontwerp tot montage heeft u namelijk slechts met één partij te maken. BKRS regelt het complete proces. Dat begint met het ontwerp van de kraan. Het laswerk, elektrotechniek en fabricatie gebeurt allemaal in de werkplaats, en afmontage bij u op locatie wordt ook door onze vakmensen verzorgd. Als u met ons het gesprek aan wilt gaan over de ideale oplossing voor uw uitdaging, neem dan gerust contact met ons op, en wij vertellen u graag meer.

  • Specificatie
    Waarde
    • Maximale Bedrijfslast (ton)
      • 125.0
Pieter Bekkers
Pieter BekkersDirecteur/Eigenaar
X
Datasheet aanvragen
Onze certificeringen
iso9001.png
iso vca.png
BEKIJK DE CERTIFICERINGEN ›
Ontvang onze nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief om up-to-date te blijven