Productbeschrijving

Een kettingtakel zorgt voor de ontlasting voor hijswerkzaamheden tot 5 ton. Takels zijn de onderdelen die het hijsen van uw last verzorgen. Deze kunnen handmatig bestuurd worden (handtakels) of elektrisch bediend (elektrische takel). De kettingtakel kan worden toegepast voor dagelijkse hijswerkzaamheden bij u in het bedrijf. Onze kettingtakels combineren namelijk hoge productiviteit en efficiëntie met veiligheid en duurzaamheid.

Maatwerk kettingtakels bij BKRS Crane Systems

Iedere hijsklus heeft verschillende vereisten. Daarom denkt BKRS altijd mee aan een oplossing die ideaal voor uw klus is. De keuze voor de hijsunit speelt daarin een belangrijke rol. BKRS Crane Systems adviseert u onder andere in de hijssnelheid voor uw takel, de soort besturing, en handige opties. Denk hiervoor bijvoorbeeld aan antislingerregeling of slakfunctie.

Het proces bij BKRS

Bij BKRS kunt u terecht voor een enkele hijsunit, of voor een compleet kraansysteem. Het aanschaffen van een kraansysteem is bij BKRS een proces zonder zorgen. Van ontwerp tot montage heeft u namelijk slechts met één partij te maken. BKRS regelt het complete proces. Dat begint met het ontwerp van de kraan. Het laswerk, elektrotechniek en fabricatie gebeurt allemaal in de werkplaats, en afmontage bij u op locatie wordt ook door onze vakmensen verzorgd. Als u met ons het gesprek aan wilt gaan over de ideale oplossing voor uw uitdaging, neem dan gerust contact met ons op, en wij vertellen u graag meer.

  • Specificatie
    Waarde
    • Maximale Bedrijfslast (ton)
      • 5.0
Pieter Bekkers
Pieter BekkersDirecteur/Eigenaar
X
Datasheet aanvragen
Onze certificeringen
iso9001.png
iso vca.png
BEKIJK DE CERTIFICERINGEN ›
Ontvang onze nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief om up-to-date te blijven