Hijsunits

Hijsunits maken uw hijsklus mogelijk

Er bestaan twee grote groepen hijsunits, namelijk kettingtakels en staaldraadtakels. Zowel kettingtakels als staaldraadtakels bestaan in heel wat uitvoeringen. De keuze hangt vooral af van de toepassing waar de hijsunits worden ingezet. Een belangrijk selectiecriterium is het hefvermogen. Voor de lichtere klussen is een kettingtakel zeer geschikt. Voor klussen met lasten tot 125 ton kan een staaldraadtakel worden ingezet. Bij BKRS zullen we u altijd van advies voorzien welke oplossing het best past bij uw klus.

Toepassing hijsunits

Voor iedere hijsklus gelden andere vereisten, en is dus een andere hijsunit nodig. Hijsunits worden dus gebruikt in vele verschillende toepassingen, zoals in binnenwerkplaatsen, een fabriekshal of laboratorium, maar ook op pontons of scheepswerven zijn hijsunits te vinden. Klanten van BKRS gebruiken hijsunits onder andere in de scheepsbouw, automobiele industrie, staalbouw en staalhandel, betonbouw, en tunnelbouw.

Opties op hijsunits

In de tekenkamer van BKRS is alles mogelijk. Omdat de klant centraal staat, is een belangrijke stap in de aanschaf van hijsuntis het kunnen realiseren van alle wensen. Hiervoor werken onze specialisten samen met de klant, en wordt gekeken welke opties toegepast kunnen worden voor de wensen. Denk bijvoorbeeld aan besturing op afstand. Download een van onze datasheets om te zien welke opties wij aanbieden op onze hijsunits. Staat uw gewenste optie er niet tussen? Laat het ons weten, en wij maken het mogelijk!

BKRS is de specialist voor hijsunits

BKRS ontwikkelt haar vakmanschap al sinds de jaren 70. Met bijna 50 jaar ervaring beschikt BKRS dus over de technische know-how om de meest complexe kraansystemen te realiseren. Dit is bij BKRS een totaalproces. Zo beginnen wij met het ontwerpen van uw kraansysteem, waarna deze in onze werkplaats in constructie wordt genomen, en op locatie wordt afgemonteerd. U kunt bij ons ook terecht voor keuring, onderhoud en inspectie van hijsunits..

Onze certificeringen
iso9001.png
iso vca.png
BEKIJK DE CERTIFICERINGEN ›
Ontvang onze nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief om up-to-date te blijven