Toepassing Big Bag Frames

Big Bag Frames worden gebruikt voor het opslaan en transporteren van goederen. Voor de flexibele opslag van big bag zakken zijn onze big bag frames ideaal. Het is namelijk makkelijk om snel extra opslagcapaciteit toe te voegen. De frames zijn stapelbaar, wat er voor zorgt dat u optimaal gebruik kunt maken van de beschikbare ruimte.

Op maat gemaakt

Een van de belangrijkste specificaties van een big bag frame is de binnenmaat en bedrijfslast. Deze kan bij BKRS Crane Systems in samenspraak op maat worden gemaakt. Verder heeft u keuze in de conservering, waarbij gegalvaniseerd staal er voor zorgt dat uw big bag frames beter bestand zijn tegen corrosie. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Constructie in eigen werkplaats

Om de kwaliteit van de big bag frames te kunnen garanderen, en om de kosten laag te kunnen houden, wordt het complete productieproces binnenshuis uitgevoerd. Dit gebeurt door onze ervaren lassers en constructiebankwerkers in onze werkplaats in Veghel. Mede hierdoor zijn wij in staat u een oplossing op maat te bieden.

Meer weten?

Wilt u meer te weten komen over onze oplossingen voor hijswerkzaamheden in uw werkplaats? Wij gaan graag het gesprek met u aan, en denken mee over de ideale oplossing voor uw uitdaging. Neem daarvoor gerust contact met ons op.

  • Specificatie
    Waarde
    • Maximale Bedrijfslast (ton)
      • 2.0
X
Datasheet aanvragen
Onze certificeringen
iso9001.png
iso vca.png
BEKIJK DE CERTIFICERINGEN ›
Ontvang onze nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief om up-to-date te blijven