Kraansystemen

Kraansystemen op maat bij BKRS Crane Systems

Sinds de jaren 70 heeft familiebedrijf BKRS zich gespecialiseerd in kraansystemen. Op onze werkplaats in Veghel werken betrokken specialisten aan het ontwerpen, realiseren, en monteren van de meest complexe, niet-standaard kraansystemen. Voor iedere klant is een oplossing op maat mogelijk, met een vrijwel onbeperkte keuze aan opties. Door goed te luisteren naar de wens van de klant weet BKRS voor iedere situatie een oplossing op maat te realiseren.

De toepassingen van onze kraansystemen

BKRS heeft opdrachten uitgevoerd voor een divers portfolio aan klanten. Hierover leest u meer in onze projecten. Zo realiseren wij regelmatig kraansystemen voor binnenwerkplaatsen en voor buitengebruik. Onze klanten komen uit de bouw, scheepvaart, transport, staalindustrie, betonindustrie, groothandel en magazijnen, auto-industrie, en nog vele meer.

Extra opties voor uw kraansysteem

Elke klant heeft andere wensen. BKRS snapt dit, en denkt in de ontwerpfase mee met de vereisten voor het kraansysteem. Zo kan voor breekbare ladingen een anti-slingerfucntionaliteit worden toegevoegd, en zijn de kraansystemen optioneel op afstand bestuurbaar. Bekijk gerust onze productdatasheets voor informatie over de opties die onze kranen kunnen bevatten. Staat uw gewenste optie er niet bij? Neem contact met ons op en wij gaan kijken wat mogelijk is!

BKRS is dé specialist voor kraansystemen

BKRS ontwikkelt haar vakmanschap al sinds de jaren 70. Met bijna 50 jaar ervaring beschikt BKRS dus over de technische know-how om de meest complexe kraansystemen te realiseren. Dit is bij BKRS een totaalproces. Zo beginnen wij met het ontwerpen van uw kraansysteem, waarna deze in onze werkplaats in constructie wordt genomen, en op locatie wordt afgemonteerd. U kunt bij ons ook terecht voor keuring, onderhoud en inspectie.

Onze certificeringen
iso9001.png
iso vca.png
BEKIJK DE CERTIFICERINGEN ›
Ontvang onze nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief om up-to-date te blijven