Hijsgereedschap

Hijsgereedschap

 

Hijsgereedschap voor iedere klus

Uw goederen optillen, verplaatsen of in een bepaalde positie brengen op een uiterst veilige, efficiënte en ergonomische manier? BKRS Crane Systems ontwikkelt en bouwt een oplossing die aangepast is op uw specifieke eisen, zo heeft u altijd uw gewenste hijsmateriaal. 

Klussen met heffen en hijsen kunnen zeer divers zijn. Het is daarom van belang de juiste hijsmiddelen te gebruiken. Ons hijsmateriaal wordt gebruikt om lasten van afwijkende afmetingen of gewichten te kunnen hijsen en hierdoor de lasten te spreiden. Belangrijke voordelen van het gebruik van hijsgereedschap is dat deze bijdraagt aan het gelijkmatig verdelen van het gewicht, waardoor de last minder snel doorbuigt, breekt of zal slingeren. Daarnaast hebben onze hijsgereedschappen minder hijshoogteverlies dan oplossingen met kettingen. Het hijsgereedschap wordt volledig op maat gemaakt, met haken op vaste of instelbare tussenafstanden. 

Toepassing hijsgereedschap

Omdat iedere hijsklus anders is, worden hijsgereedschappen zeer divers ingezet en in vele verschillende toepassingen. Ons hijsgereedschap wordt onder andere gebruikt in binnenwerkplaatsen, zoals een fabriekshal of laboratorium, maar ook op pontons of scheepswerven is hijsgereedschap te vinden. Klanten van BKRS zijn actief in onder andere de scheepsbouw, automobiele industrie, staalbouw en staalhandel, betonbouw, en tunnelbouw.

Opties op hijsgereedschap

In de tekenkamer van BKRS is alles mogelijk. Omdat de klant bij ons centraal staat, is een belangrijke stap in de aanschaf van hijsgereedschap het kunnen realiseren van alle wensen. Hiervoor werken onze specialisten samen met de klant en wordt gekeken welke opties toegepast kunnen worden voor de wensen. Download een van onze datasheets om te zien welke opties wij aanbieden op ons hijsgereedschap. Staat uw gewenste optie er niet tussen? Laat het ons weten, en wij maken het mogelijk!

BKRS is de specialist voor hijsgereedschap

BKRS ontwikkelt haar vakmanschap al sinds de jaren 70. Met bijna 50 jaar ervaring beschikt BKRS dus over de technische know-how om de meest complexe kraansystemen te realiseren. Dit is bij BKRS een totaalproces. Zo beginnen wij met het ontwerpen van uw kraansysteem, waarna deze in onze werkplaats in constructie wordt genomen, en op locatie wordt afgemonteerd. U kunt bij ons ook terecht voor keuring, onderhoud en inspectie van hijsgereedschappen.

Onze certificeringen
iso9001.png
iso vca.png
BEKIJK DE CERTIFICERINGEN ›
Ontvang onze nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief om up-to-date te blijven