Project voor CEVA Logistics

Project voor CEVA Logistics

Voor een klant die internationaal actief is in de industriële sector heeft CEVA Logistics een uitbreiding van een extra warehouse unit gerealiseerd.
Alle cases

Doelen

CEVA Logistics biedt elke klant een service die is afgestemd op hun specifieke behoeften. Voor een klant die internationaal actief is in de industriële sector heeft CEVA Logistics een uitbreiding van een extra warehouse unit gerealiseerd. Deze klant levert diverse apparatuur en onderdelen voor o.a. mijnbouw en metaalrecycling. Dit zijn onderdelen in verschillende afmetingen en gewichten. Om de logistieke dienstverlening voor deze klant zo efficiënt mogelijk uit te kunnen voeren, heeft CEVA Logistics contact opgenomen met BKRS.

Project voor CEVA Logistics

Onze oplossing

BKRS leverde één constructie van twee bovenloopkranen en één mobiele portaalkraan voor dit project. BKRS bouwt kranen altijd zo efficiënt mogelijk op locatie, zodat de klant zo efficiënt mogelijk zijn werk kan doen.

De constructie van de twee bovenloopkranen is 30 meter lang, 9 meter breed en 5 meter hoog. De constructie bevindt zich boven de werkoppervlakte binnen in het warehouse en is door BKRS op locatie gebouwd. De hoogte van deze constructie maakt het mogelijk om met diverse hef- en hijsmiddelen het werkgebied te betreden.

Mobiel en flexibel 

De portaalkraan heeft wielen en is dus mobiel. Deze simpele oplossing vereist geen constructie en is daarom zeer flexibel. Met een portaalkraan kan de klant overal heen om een zware last te verplaatsen.

Deze relatief goedkope investering is dankzij zijn flexibiliteit ideaal voor kleine en middelgrote bedrijven. De kraan kan worden ingezet op allerlei soorten werkplekken, zoals magazijnen, garages, werkplaatsen, fabrieken en natuurlijk buiten.

Geen hijsbewijs nodig

Een voordeel van deze kraan is dat je geen hijsbewijs nodig hebt. Iedereen vanaf 18 jaar mag dit type kraan besturen. Doordat de besturing niet afhankelijk is van één persoon is dit type kraan erg gewild bij bedrijven.

Logo

Over de opdrachtgever

Als erkend logistiek expert en dankzij meer dan 750 magazijnen wereldwijd, biedt en beheert CEVA Logistics end-to-end supply chain-oplossingen. CEVA Logistics is actief in diverse bedrijfstakken onder andere in de medische, industriële en technologische branche voor middelgrote tot grote ondernemingen. Tot de klanten van dit bedrijf behoren onder andere Hema en Dr. Martens.

Benieuwd naar oplossingen voor kraansystemen?

Pieter Bekkers
Pieter BekkersDirecteur/Eigenaar
Onze certificeringen
iso9001.png
iso vca.png
BEKIJK DE CERTIFICERINGEN ›
Ontvang onze nieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief om up-to-date te blijven