Enkelligger hangkraan voor Evers & Evers Glas

Enkelligger hangkraan voor Evers & Evers Glas

Dit kraansysteem is modulair opgebouwd en eenvoudig gemonteerd onder de bestaande dakconstructie, vanwege de relatief lichte constructie van de kraan.
Alle cases

Doelen

Evers & Evers Glas vervaardigt, bewerkt, levert en plaatst glazen oplossingen voor kantoren, hotels, badkamers en nog veel meer. In de werkplaats worden glazen panelen geregeld van en naar de snijtafel verplaatst en om dit proces te verlichten ging men op zoek naar een geschikte partner voor de levering van een kraansysteem. Via de website van BKRS Crane Systems is er contact gezocht en vervolgens is er tijdens het eerste gesprek direct in kaart gebracht welke uitdagingen er bij Evers & Evers Glas speelden. Er werd al snel duidelijk dat men een oplossing zocht voor het veilig en ergonomisch kunnen tillen, kantelen en roteren van zware glazen panelen, zodat de medewerkers deze niet meer volledig handmatig hoefden te tillen. Hierdoor zouden de werkzaamheden worden verlicht en dit zou zorgen voor een minder fysieke belasting voor de medewerkers van Evers & Evers Glas.

 

Enkelligger hangkraan voor Evers & Evers Glas

Onze oplossing

Kenmerkend voor de oplossingen van BKRS Crane Systems is dat deze altijd goed aansluiten bij de specifieke wensen van de klant. Hier is dit project voor Evers & Evers Glas dan ook een mooi voorbeeld van. BKRS heeft voor dit project een enkelligger hangkraan met kraanbaan geleverd. De kraanbaan is het profiel aan beide zijden van het gebouw waar het kraansysteem over rijdt. Dit kraansysteem is modulair opgebouwd en eenvoudig gemonteerd onder de bestaande dakconstructie, vanwege de relatief lichte constructie van de kraan. Voor het plaatsen van het kraansysteem was dus geen ingewikkelde dakconstructie nodig. Doordat het kraansysteem modulair is opgebouwd, is het ook nog mogelijk om dit in de toekomst uit te breiden en/of aan te passen. De enkelligger hangkraan is op locatie binnen twee dagen door onze monteurs gemonteerd. Door het handbare profiel was het relatief eenvoudig om de constructie middels een hoogwerker te monteren. 

Altijd een kraan op maat

Bij BKRS worden alle (enkelligger) hangkranen binnenshuis ontworpen, gefabriceerd en gemonteerd. Dit brengt gemak mee voor uw bedrijf, daar u slechts contact hoeft te onderhouden met één enkele partij. De meeste van onze kraansystemen zijn modulair opgebouwd, dat wil zeggen dat wij lengteprofielen van zes of acht meter aan elkaar koppelen. Hangkranen zijn uitermate geschikt voor hallen met een laag plafond en hallen waar de grondruimte optimaal gebruikt moet worden, waaronder dus de werkplaats van Evers & Evers Glas. 

Het geleverde werk

  Logo

  Over de opdrachtgever

  Evers & Evers Glas is dé specialist op het gebied van glas. Kwaliteit staat hoog bij hen in het vaandel en ze werken dan ook alleen met topproducten. Meer dan 30 jaar ervaring in de glaswereld zorgt ervoor dat zij geen uitdaging uit de weg gaan.

  Benieuwd naar oplossingen voor kraansystemen?

  Pieter Bekkers
  Pieter BekkersDirecteur/Eigenaar
  Onze certificeringen
  iso9001.png
  iso vca.png
  BEKIJK DE CERTIFICERINGEN ›
  Ontvang onze nieuwsbrief

  Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief om up-to-date te blijven